Konstutställning i Missionshuset 2024

Konstutställning i Missionshuset 2024

Utställningen pågår mellan 16 juni – 18 augusti 2024. Lokalen är öppen dagligen mellan ca 10:30-20:00.
Tavlorna är till försäljning och betalning sker med Swish eller kontanter. Priser och mer betalningsinformation finns i lokalen.
För information kontakta Lisamaria Kjellson på telefon 073-322 75 33.


Utställare

Marianne Pagler

Medlem i Konstrundan i Blekinge län. Jag började teckna tidigt i livet, övergick sedan till oljemålning. I slutet på 70-talet upptäckte jag akvarellmåleriet, som kom att betyda mycket för mig. Numera målar jag nästan bara i akvarell. Jag tycker om ”konstens äldsta medium”, färgpigmenten som upplöses av vatten, det oförutsägbara måleriet. Jag tycker om att skildra vardagen, årstiderna, människor, djur, byggnader, tingen och mycket mer. Tidvis omges jag av motiv överallt.

Amanda Olsson

Jag heter Amanda och är 19 år. Att måla och rita har länge varit en hobby. Jag har gått i kulturskolans bildkurs samt läst en fotografikurs. I år tar jag studenten från Ehrensvärdska gymnasiet där jag läst det teknikvetenskapliga programmet. Vad som händer efter sommaren är fortfar ande ett mysterium. Jag är väldigt tacksam för att kunna visa upp min konst här på Ön, då den är inspirerad av den.

Iréne Viberg

Iréne Viberg är medlem i KRO och i Konstrundan i Blekinge. Hon har ställt ut på jurybedömda utställningar i Danmark och Norge, på Island och i Sverige samt på Karlskrona konsthall, i Pukeberg, Emmaboda, Ronneby… Se mer av hennes akvareller på svenskakonstnarer.se/galleri/Viberg, konst.se Irene Viberg, och på instagram ireneviberg.
Iréne är förtjust i det nordiska landskapet och målar gärna möten mellan himmel och hav, skogar och berg, olika årstider och ljusets skiftningar. Akvarellen har såväl lydiga som egensinniga färger och det blir sällan som man planerar, vilket bidrar till spänningen med akvarellmåleri. Besök gärna Irénes sommarateljé på Storgatan i Kristianopel när du har vägarna förbi. Det är ofta öppet.

Hanna Nyström

Jag heter Hanna Nyström och jag älskar att måla! I min konst försöker jag på mitt sätt berätta vad jag har upplevt och varit med om. Man känner igen min konst i de glada färgerna. Hoppas att du tycker om mina tavlor! Kramar från Hanna

 

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

jun 16 2024 - aug 18 2024
Ongoing...

Tid

All Day
Missionshuset

Platser

Missionshuset

Arrangör

Utlängan Stenshamns Intresseförening
Till toppen