Konstutställning i Missionshuset

Konstutställning i Missionshuset

Utställningen pågår under perioden 15 juni-30 augusti och lokalen är öppen dagligen mellan ca 10:30-20:00.

Tavlorna är till försäljning och betalning sker med Swish eller kontanter. Priser och mer betalningsinformation finns i lokalen.

För information kontakta Lisamaria Kjellson på telefon 073-322 75 33.


Utställare

Sven-Krister Pagler

Jag jobbar i olika tekniker akryl, akvarell samt i keramik. I måleriet strävar jag att inte vara för tydlig. Lägger vikt vid att betraktarens inre känslor av ljus och fantasi ska beröras.
Konstutställningar med Saltö Six sedan gruppen bildades 1993
Mer info om Sven-Krister Pagler >>>

 

Marianne Pagler

Jag började teckna tidigt i livet, övergick sedan till oljemålning. I slutet på 70-talet upptäckte jag akvarellmåleriet, som kom att betyda mycket för mig. Numera målar jag nästan bara i akvarell…
Jag tycker om, ”konstens äldsta medium”, färgpigmenten som upplöses av vatten, det oförsäjbara måleriet. Jag tycker om att skildra vardagen, årstiderna, människor, djur, byggnader, tingen och mycket mer. Tidvis omges jag av motiv överallt.
Mer info om Marianne Pagler >>>

Martina Lindell

Martina heter jag, född och uppvuxen i vackra Karlskrona. Konsten har legat mig varmt om hjärtat sedan unga år. Estetiska programmet blev det naturliga valet för mig samt målar kurser hos vår lokala begåvning Rolf Bardå. I mina tavlor speglar sig närheten till havet samt färgstarka och starka kvinnor. Jag jobbar i många lager färg med både olja och akryl.

Datum

jun 15 2020 - aug 30 2020
Expired!

Tid

Öppettiderna är ungefärliga.
10:30 - 20:00
Missionshuset

Platser

Missionshuset
Till toppen